Здравейте,
та искам да питам тук дали някой се е сблъсквал с подобен проблем! Та имам едно чукане на предно дясно колело и то само когато се кара много бавно и се минава през дупки! Проблема е от 3 месеца поне, ходих на де що има сервизи за окачване в СТЗ навсякъде ми казаха, че нищо и нямало
! Аз не вярвах и смених първо амортисьорите с пружините, ефект 0! след това външно и вътрешно каре- отново ефект нула! носачи и биалетки са смеяни сравнително скоро, НО шибаното нещо продължава да си трака и от вчера има и още нещо, когато карам на заден ход и натисна спирачката си чува още по зверски звук, направо си бумти яко, още по зле е като чукваш камшично спирачката, направо бум бум бум се чува, пак казвам това е само на заден ход!
та вече незнам кво да прая, смених половината окачване и няма ефект. Мой приятел предполага, че е от спирачния апарат(не бил добре заболтен и си тропал някъде си и някак си), но преди 3 дена смених и накладките,би трябвало да си видяли някакъв проблем!
Та ако някой има идеии да казва, щото аз са изчерпах!
Сори за двете теми ама нещо се бъгна!111
та искам да питам тук дали някой се е сблъсквал с подобен проблем! Та имам едно чукане на предно дясно колело и то само когато се кара много бавно и се минава през дупки! Проблема е от 3 месеца поне, ходих на де що има сервизи за окачване в СТЗ навсякъде ми казаха, че нищо и нямало

та вече незнам кво да прая, смених половината окачване и няма ефект. Мой приятел предполага, че е от спирачния апарат(не бил добре заболтен и си тропал някъде си и някак си), но преди 3 дена смених и накладките,би трябвало да си видяли някакъв проблем!
Та ако някой има идеии да казва, щото аз са изчерпах!

Сори за двете теми ама нещо се бъгна!111
Comment